26-02-10

Sarah Mostrey finaliste Miss Schopping Flanders

sarah
"Droom in vervulling"

Sarah Mostrey (23) uit de Nieuwkapellestraat is de dochter van Patrick Mostrey en Katrien Philips en de zus van Sofie (25), Sebastiaan (20) en Eva (18). Ze droomde er altijd al van om aan een missverkiezing deel te nemen. Op 6 maart gaat deze droom nu in vervulling. In de voorrondes moest Sarah heel wat praktische proeven ondergaan. Ze deed dit uitstekend en verdiende zo haar plaats in de finale.

Het Wekelijks Nieuws pakt deze week uit met een paginagroot artikel... Sarah plaatst ons dorp alleszinds op de landkaart. Duimen met zijn allen op 6 maart... "uiteraard heb ik al heel wat reclame gemaakt in het dorp. En natuurlijk komen mijn familie en vrienden alvast kijken en supporteren. Zenuwen heb ik op dit ogenblik nog niet, maar eens ik daar zal aankomen zal dat wel het geval zijn, denk ik.

De Nieuwkapelse schoone lijkt alvast een bezige bij: Ze werkt als verkoopster in Nieuwpoort en heeft tal van hobby's. Zo is ze een hevige supporter van Club Brugge. Vroeger is ze ook zelf een tijdje scheidsrechter geweest. Daarnaast is ze ook actief bij de KLJ. Ze houdt eveneens van uitgaan. Plekjes waar je haar kan vinden? Op fuiven en in de General Store Diksmuide...

Het hele verhaal deze week in Het wekelijks Nieuws, editie Kust!

18:57 Gepost door Dries in Nieuwkapelle in het nieuws | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

go go go go go go Sarah..Ik ben allesinds van de partij...

Gepost door: petra | 26-02-10

De commentaren zijn gesloten.