07-09-11

Geen Kermis zonder sponsors!

Enkel door het harde werk vab vrijwilligers en de bijdrage van deze sponsors werd Kermis Nieuwkapelle 2011 mogelijk gemaakt!!!

Kermis Nieuwkapelle Sponsors 2011.JPG

!!! Bedankt iedereen !!!

01-09-11

Kermis voor de deur!!!

De kermis voor de deur, de folder viel reeds in de bus. Vrijwilligers leggen de laatste hand aan de voorbereiding van de talloze activiteiten. Zelfs de blog is terug in gang geschoten Knipogen... Hieronder nog enkele foto's om u wat warm te maken voor het toneel van komende zondag. Zoals u kunt zien in een nieuw jasje!!!

foto's mama 062.JPG

foto's mama 050.JPG          foto's mama 053.JPG

Info over het toneel kunt u vinden wanneer u even benden kijkt op deze blog.

Het kermisprogramma kunt u vinden via de link aan de rechterkant van deze blog.

Alvast een zeer fijne Kermisweek aan allen!

18-08-11

Zondag 4 september

9u15 Voetbalwedstrijd Reserven SKN

Organisatie SK NIeuwkapelle VOETBALPLEIN

 

11u Eucharistieviering

 

17u Wagenspel DORPSPLEIN

organisatie Nieuwkapels Volkstoneel

 

Vanaf 17u Braadworsten

d' Oude Smisse

17-08-11

Zondag 4 september: Wagenspel

Het lijkt nog een eeuwigheid maar bij het Nieuwkapels volkstoneel zijn ze al een tijdje aan het repeteren. Ook dit jaar geven ze het beste van zich tijdens 'e nieuwe machine'.

Een boer en boerin maken kennis met het computertijdperk. Voor de boer een zeer moeilijk te nemen hindernis... Deze botsing der culturen zorgt voor heel wat verassende wendingen. De humor is nooit ver te zoeken en zo groeit ook deze voorstelling uit tot een aangenaam volks vermaak, zoals we dat van de Nieuwkapelse toneelgroep gewend zijn! Mis ook deze keer de afspraak niet

Dat het uitwerken van een toneelstuk heel wat voeten in de aarde heeft, blijkt ook uit volgende foto’s. Hier ziet u de decorbouwers aan het werk om ook dit jaar voor een passend kader te zorgen…

DSC03141.JPG

DSC03145.JPG

26-08-10

De laatste rechte lijn... Sofie-Sofa

DSC00366.JPGHeel wat mensen en verenigingen zitten in de laatste rechte lijn richting Kermis. Het begin van de drukke Kermisweek is in zicht, een verlossende gedachte voor de vrijwilligers die heel wat vrije tijd spenderen aan het voorbereiden van deze aangename periode voor jong en oud.

Volgende foto's tonen hoe een deel van hen het decor voor het toneelstuk opbouwen.

Het stuk Sofie-Sofa kan u bekijken op zondag 5 september, voor OKRA is er reeds een voorstelling voorzien op woensdag 1 september vanaf 16u in zaal 'Triangel'.

 

DSC00356.JPG

 

DSC00355.JPG

 

DSC00358.JPG
DSC00359.JPG
DSC00363.JPG

08-06-10

Nieuwkapels toneelgezelschap stelt voor...

De plaatselijke acteurs en actrices zijn opnieuw in gang geschoten met als enig doel om tijdens de kermis het beste van zichzelf te geven. Op het menu dit jaar: passie, humor, romantiek en zoveel meer... Noteer alvast vijf september in uw agenda! Nu al duimen we voor mooi weer en een vol dorpsplein om van al dit moois te genieten...

toneel