07-09-11

Geen Kermis zonder sponsors!

Enkel door het harde werk vab vrijwilligers en de bijdrage van deze sponsors werd Kermis Nieuwkapelle 2011 mogelijk gemaakt!!!

Kermis Nieuwkapelle Sponsors 2011.JPG

!!! Bedankt iedereen !!!

03-09-11

Warme beenhesp SK Nieuwkapelle

Na het spelen en het trainen komt de honger. SK Nieuwkapelle zorgde voor heerlijke beenhesp...

mama kermis 157.JPG

mama kermis 161.JPG

16:09 Gepost door Dries in Kermis/feest, SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-08-11

Vrijdag 2 september

tot dinsdag 06/09: Kermismolen, schietkraam en eendjes vissen DORPSPLEIN

Organisatie: feestcommissie

 

18u tot 20u Kinderactiviteit TRIANGEL

organisatie: oudervereniging vrije basisschool

 

Vanaf 19u: Warme beenham, VOETBALKANTINE

organisatie SK Nieuwkapelle Vooraf inschrijven! 058/289257

Zondag 4 september

9u15 Voetbalwedstrijd Reserven SKN

Organisatie SK NIeuwkapelle VOETBALPLEIN

 

11u Eucharistieviering

 

17u Wagenspel DORPSPLEIN

organisatie Nieuwkapels Volkstoneel

 

Vanaf 17u Braadworsten

d' Oude Smisse

Donderdag 8 september

17u30 Ponyritjes VOETBALPLEIN

Tot 19u organisatie Paardenmelkerij

 

19u Schelle van de Zeuge Voetbalkantine

Organisatie SK Nieuwkapelle

 

Vanaf 19u Bolling - Bollo Smito -Ringsteking - Vogelpik

Naast het voetbalterrein

Organisatie: De Gezinsbond

26-06-11

Galawedstrijd in Nieuwkapelle kampioen Diksmuide (U13)

Enkele weken terug kreeg ik volgende info van JP Maes:

Op 14 mei vond er op het voetbalterrein van SK Nieuwkapelle een wedstrijd plaats tussen de kampioenen van Diksmuide (u13) en hun vaders. De jongeren wonnen het pleit met 6 tegen 4.

002.jpg

12:40 Gepost door Dries in Andere, SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-04-11

Foto team SK Nieuwkapelle

 

Het seizoen 2010-2011 loopt alweer op z'n einde. Het moment om onze grootse sportieve vertegenwoordigers in de spotlight te zetten. Luc Gheldof bezorgde me deze groepsfoto:

skn 2010-2011.png

11:08 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

29-09-10

Petanquetornooi Kermis 2010

Heel wat mensen zakten op Kermisdinsdag of naar het dorpsplein om er een heus petanquetornooi te beslechten. Het weer was erg aangenaam en de sfeer zat goed! Het werd een leuke avond voor jong en oud!

DSC00855.JPG

DSC00864.JPG

DSC00869.JPGDSC00872.JPG

DSC00875.JPG

 

DSC00884.JPG

DSC00892.JPG

DSC00893.JPG

DSC00894.JPG

DSC00897.JPG

DSC00898.JPG

DSC00903.JPG

DSC00907.JPG

En dit wren de finalisten...

Het feestcomité won het pleit uiteindelijk van SK Nieuwkapelle...

Bednakt aan alle deelnemers en proficiat aan de winnaars!

04-09-10

Warme Beenhesp Kantine SK Nieuwkapelle

Na het sporten met De Bond werd de honger gestild in de kantine van SKN. Meer dan 50 maagjes werden goed gevuld met verse groentjes, warme beenham en 'patatte in de peele'. Op deze smakelijke manier werd de eerste Kermisdag afgesloten...

warme beenhesp.png

DSC00594.JPG

DSC00595.JPG

DSC00596.JPG

Zondagmorgen neemy SKN het thuis op tegen Vladslo, volledige kermisprogramma verder op deze blog!

Bedankt Ria Vandenbroucke en Melissa Vermeersch voor de foto's!

13-03-10

Kaarting tvv SK Nieuwkapelle

kaarten

De Grote Koekjeskaarting gaat door in de Kantine gelegen op het voetbalplein langs de Lepelstraat. Kaarten kosten 1,50 Euro, een tafel kost 6 Euro. Dit alles op 27 maart vanaf 18u en zondag van 10-13u... Tot dan???

20:14 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-10

Ploegfoto SKN

BILD0620

DE ploeg voor de wedstrijd tegen Lombardsijde. Links boven, het nummer 10 Fred Vermote... :-)

20:28 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Lombardsijde - SKN 1-3 (verslag)

ezel lombardsijde 

Na heel wat moeilijkheden op de skynetblogs toch het verslagje van de wedstrijd van zondag. SKN was de storm voor en trok naar de 'ezels' van Lombardsijde. Winst tegen de eerste in de rangschikking kon ervoor zorgen dat SKN de top vijf binnen sloop...

01' De wedstrijd word op gang gefloten. Het gaat gelijk op.

03' Musse neemt de bal nogal knullig in de handen na een terugspeelbal. Gelukkig geen gevaar bij de vrije trap die hierop volgde!

Eerste dreiging van SKN via een  mooie combinatie tussen Kenneth en Seba in de 18e minuut

30' Heel wat vlotte combinaties bij SKN op rechts. Vooral Kenneth Seba en Fred zorgen voor heel wat druk op de thuisverdediging. Op Kansen blijft het voorlopig wachten! 

36' Kenneth zet Fred alleen voor de keeper. Fred werkt beheerst in doel... 0-1 voor SKN!!!

45' Scherpe counter van de kustezels. Musse redt tot twee keer toe de meubelen. Twee opeenvolgende corners leveren alweer heel wat gevaar op. Einde eerste helft. De wedstrijd gaat gelijk op met de betere kansen voor SKN hoewel het op het einde behoorlijk warm werd...

47' Spel gaat goed op en neer bij de aanvang van de tweede helft. Zowel Jelle als Gino gaan alleen door en worden onterecht afgevlagd voor buiten spel. Aan de overkant red Mus man tegen man. Even later besluit ook Kenneth op de keeper. Het vuur slaat in de pan...

66' heet standje voor het SKN-doel. Na een vrije trap kan Mus in corner duwen. Diezelfde Mus gaat onder de bal door bij de corner de bal wordt twee maal van de lijn gered door Mario en Andy.

70' Miguel wil zich doorzetten maar de bal wordt in corner getrapt. Fred trekt de bal schitterend voor en Tommissen knikt droog binnen. 0-2 op een kantelmoment in de wedstrijd. Bij het hervatten is er onmiddellijk druk van de thuisploeg, Mus zit er mooi tussen.

74' Fout van Fred wordt bestraft met geel. Uit de vrije trap komt geen gevaar. Een nieuwe vrije trap in dezelfde minuut gaat nipt naast. Lombardsijde boven tijdens deze fase van de wedstrijd.

77' Misverstand bij de Lombarden. Fred  gaat alleen op doel af en plaatst de bal mooi naast de keeper in doel. Doch het leer blijft steken in het slijk net op de doellijn. De bank van SKN staat te juichen, te vroeg zo blijkt.  Een minuut later zet diezelfde Fred voor vanop links. Miguel draait een verloren bal met een prachtige retro alsnog binnen. 0-3, Boeken toe!

80' Nieuwkapelle boven! SKN is niet voldaan met de comfortabele 0-3 en blijft voor de goals gaan. het laatste kwartier spelen ze de leiders van het veld. De 0-4 hangt in de lucht. Zowel Fred V. als Gino ziojn dicht bij een doelpunt.

82' Mus legt een onverwachte lob van ver net over het doelhout en kan zo gevat zijn netten proper houden. Even later is het toch raak voor Lombardsijde. Een voorzet wordt aan de tweede paal onhoudbaar binnengekopt.

85' Tommissen probeert het van ver, de bal gaat een metertje naast. Gele kaart Voor Miguel V. Uit de vrije trapp die daarop volgt ontstaat geen gevaar. Heel wat foutjes ontsieren de tot dan faire wedstrijd met een resem gele kaarten tot gevolg.

89' Mus red opnieuw de meubelen. Twee prachtige reddingen en een ongrijpbare bal op de lat zorgen ervoor dat Lombardsijde niet terug in de wedstrijd komt.

91' Eindstand 1-3, SKN haalt een mooie overwinning op het veld van de leider. Vooral de tweede helft een aangename pot voetbal. Voor een keer een erg uitgebreid verslag, Miguel kon zich deze keer ten volle op de wedstrijd concentreren...

 

20:17 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-02-10

Afgelasting wedstrijd SKN (bis x3)

Het winterspook heeft het alweer gewonnen van de voetbalgod... ook dit weekend geen voetbal voor heel wat reeksen in Vlaanderen. Ook deze wedstrijd wordt dus verplaatst naar een latere datum...

12:50 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Bulskamp-SKN 0-3

Nog even een verslagje dat er tussenuit was geglipt...  Op een hard en moeilijk bespeelbaar veld was SKN heel de eerste helft baas! De 0-3 was dan ook een juiste ruststand! De doelpunten kwamen 2 keer van Dekeirsgieter Miguel en het derde doelpunt kwam van Fred Vermote vanop de stip. In de tweede heft was Bulskamp iets beter maar een sterke Davy D. (musse) wist zijn netten proper te houden! Volgende week spelen we thuis tegen oostduinkerke en hopen we een 9op9 te kunnen aantekenen...

10:13 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-02-10

SKN - Nieuwpoort A 2-0 (wedstrijdverslag)

De eerste match van 2010 kon eindelijk plaats vinden, dit werd ook snel duidelijk aan het niveau waarop de wedstrijd van start is gegaan... Toch was Nieuwkapell duidelijk de beste ploeg op het veld, al verzuimde het de vele kansen te verzilveren. Een drie-nul aan de rust was zeker niet overdreven geweest. Met een brilscore werd echter van kant gewisseld. na 65 minuten kon skn toch de score openen! Het was een schitterende voorzet van jelle op miguel die de score kon openen. Na 70min kon fred Vermote de score verdubbelen. Weer was het jelle die aan de basis lag van dit doelpunt na een mooie dieptepas. Volgende week moeten we spelen tegen Bulskamp, asl koning winter weer geen roet in het eten gooit... we komen nu op 4 punten van de 5e plaats ( ons doel voor het seizoen ) en .dit met een wedstrijd minder gespeeld...

 

Bedankt Miguel! 

20:03 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-01-10

Afgelasting skn?

sneeuw
Met bang hart wachten we de beslissing van de bond af... wordt ook dit weekend van de reserven van SKN afgelest? Het ziet er voorlopig niet echt super uit. Van zodra er nieuws is kunt u het hier terugvinden...

Als alles toch doorgaat speelt skn morgen op het veld van Bulskamp om 9u15...

11:09 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-01-10

Afgelasting Wedstrijd SKN (deel 4)

sneeuwman voetbal
Alweer worden de wedstrijden van de reserven voor komend weekend afgelast. Ook de wedstrijd op het veld van Sporting Keiem gaat dus niet door. Volgend weekend speelt Nieuwkapelle als alles goed gaat thuis tegen Nieuwpoort A. Op de laatste dag van deze maand speelt Nieuwkapelle opnieuw uit op het veld van Bulskamp. Balen dus voor voetballers en supporters! Koning winter houdt duidelijk niet van het spelletje...

Volledige speelkalender: zie 'reacties' bij dit bericht...

13:16 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-01-10

Afgelasting derby SKN - VVG Alveringem

Het wordt zo stilaan de gewoonte. Ook dit weekend geen voetbal voor de blauw-witten...  De Belgische voetbalbond last alle wedstrijden, met uitzondering tot de wedstrijden van tweede klasse die wel gewoon doorgaan, af. Ook de wedstrijd van komende zondag tegen aartsrivaal Alveringem wordt dus naar een verdere datum verplaatst.

voetbalschoenen

19:11 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-01-10

Afgelasting wedstrijd zondag

scheidsrechter
"De KBVB meldt de algemene afgelasting met uitzondering van de eerste elftallen en de provinciale vrouwen. Vriendschappelijke indoorduels of indoortoernooien zijn niet afgelast." bron: teletekst één

Dit wil voor SKN concreet zeggen dat de wedstrijd van morgenochtend thuis tegen Woumen niet doorgaat. De wedstrijd wordt gespeeld op een nog te bepalen datum... Kerstvoetbal is duidelijk niet voor Nieuwkapelle weggelegd... De reden van de algemene afgelasting is niet onmiddellijk duidelijk, tenzij er deze nacht alsnog een wat sneeuw uit de lucht valt...

21:28 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-12-09

spermalie - SKN 3-1 (Verslag)

Dit weekend stond een verplaatsing naar de nummer 1 op het programma! Normaal kon SKN in zijn sterkste opstelling aantreden maar om nog onduidelijke reden zond de keeper zijn kat naar Spermalie...   Aan de rust stond de leider verdiend 2-0 voor. In de 2de helft speelde SKN veel beter. We konden zelfs de controle over het middenveld overnemen! Dekeirsgieter Miguel kon na 10 minuten in de tweede helft de aansluitingstreffer scoren via een mooie vrije trap! Spermalie kwam onder druk maar na een defensieve blunder kon de thuisploeg toch de 3-1 scoren... daarmee gingen de kopjes naar beneden en was de match gespeeld. volgende wedstrijd: inhaalmatch skn - woumen op 3/1/2010! Aan alle spelers en supporters een goed eindejaar gewenst en hopelijk veel voetbalplezier in 2010...

Bedankt Miguel, ook van onze kant een prachtig 2010 met heel wat overwinningen!

16:41 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-12-09

Nieuwpoort B - SKN 1-1 (verslag)

In vertraging het verslag van de wedstrijd op Nieuwpoort B. Het berichtje kwam in de verkeerde map terecht en was bijna verloren gegaan! Mijn verontschuldigingen en heel erg bedankt Miguel

"We konden op 1 iemand na op onze sterkste ploeg rekenen tegen de 4de uit de stand ! We wilden wat rechtzetten na de pandoering van vorige week en dat was te merken aan het spelbeeld! De eerste helft was volledig voor skn. De match moest beslist zijn aan de rust maar het stond slechts 0-1. Het doelpunt kwam er na een mooie actie van Glenn Blondé die perfect aflegde voor Wim die makkelijk binnen kon tikken. In het begin van de tweede helft drukte Nieuwpoort ons weg met als gevolg in de 62e minuut de 1-1 ! Plots viel een speler van Nieuwpoort uit door een blessure, Nieuwpoort moest verder met tien man want ze hadden al alle wissels opgebruikt! We konden nog een kwartier drukken tegen tien man maar de bal wilde er niet in. Een terechte puntendeling want beide teams namen een helft voor hun rekening. Er was geen scheidsrechter afggezakt naar Nieuwpoort en bij deze wil ik Anton bedanken voor de uitstekende leiding! Volgende week staat de derby op het programma in de hel van skn tegen Woumen! het is tevens ook de laatste match van de heenronde ! allen op post"

De wedstrijd tegen Woumen werd uitgesteld naar een andere datum...

 

13:10 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

28-11-09

Afgelasting Wedstrijd SK Nieuwkapelle - SV Woumen

De wedstrijd tussen SKN en SV Woumen van morgen is afgelast. De wedstrijd werd normaal op gang gefloten om 9u15 maar werd verplaatst naar een volgende datum...

 scheidsrechter7

"Voor het weekend van 27, 28 en 29 november 2009 heeft het Provinicaal Comité van West-Vlaanderen beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden eerste elftallen, reserven en jeugd. "

12:42 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-09

SKN - De Panne (0-7, wedstrijdverslag)

De Panne gaf vijf spelers uit hun eerste elftal extra speelminuten waardoor het voor SKN bijzonder moeilijk werd om thuis iets te rapen tegen de kustjongens. Aan de rust stond het verdienstelijk 0-2 maar na de rust moesten de blauw-witten de kelk tot de bodem ledigen. Eindstand van de wedstrijd: 0-7! Zondag speelt SKN om 9u15 uit op Nieuwpoort B. Hopelijk vindt SKN het positieve spel terug en keren enkele spelers terug uit blessure om opnieuw de kleuren te verdedigen!

Volgende thuiswedstrijd: 29/11 SK Nieuwkapelle vs. SV Woumen om 9u15… 

Bedankt Miguel! 

12:33 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-09

SKN - Vladslo (2-0, wedstrijdverslag)

SKN moest zondag aantreden tegen de laatste uit de stand. na 10min. kan seba een bal onderschepen en schiet knap op doel, jammer dat de bal op de lat beland en niet in het netje... Een kwartiertje later is het toch raak voor skn! Jelle speelt diep op kenneth die door de buitenspelval glipt en alleen op de keeper kan afgaan,kenneth blijft kalm en plaats de bal naast de keeper in doel... 1-0! In de 70min. past Pieter Driesse naar Dekeirsgieter miguel, Miguel trap op doel maar besluit op de paal! Een goed gevolgde Blondé Glenn kon toch binnen tikken:        2-0! Een oververdiende overwinning al liet SKN te veel kansen liggen om dat ook aan te tonen in de uitslag. Volgende week komt De Panne op bezoek naar Nieuwkapelle en hopelijk kunnen we dan de zesde plaats vasthouden, wie weet een plaatsje stijgen...

Bedankt Miguel voor het verslagje!

22:22 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-11-09

SK Nieuwkapelle Speelkalender

Het is erg moeilijk om de speeldata van SKN terug te vinden op het net. Volgende speeldagen vond ik terug op de website van de KBVB via de aanduiding van scheidsrechters.

SKN neemt het op 8/11 thuis op tegen VV Vladslo. Aanvang van de wedstrijd om 9u15.

Volgende week (15/11) neemt SKN het eveneens thuis op tegen K.RC De Panne. Ook deze wedstrijd wordt afgetrapt om 9u15.

Een unieke mogelijkheid dus om de ploeg nog eens aan het werk te zien. Zou er iemand van SKN mij de volledige speelkalender kunnen bezorgen? De eindstand en eventueel een kort verslagje van iedere wedstrijd zou eveneens leuk zijn om op deze blog te plaatsen!

soccer

15:31 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

05-09-09

warme beenham in kantine SKN

Ook de warme beenham werd een succes, SKN zette zijn beste beentje voor. Tijdens het eerste uur kon men eveneens de training bewonderen. com'n You Blues!

PICT0075

En dat de warme beenham smaakte...

HPIM2233

 

HPIM2237

 

HPIM2238

 

HPIM2239

 

HPIM2234

 

HPIM2232

HPIM2235

Bedankt aan de medewerkers!

01:38 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-09-09

Reserven SKN winnen op het veld van Westende

SKN leeft, en wie weet beter dan ooit tevoren? De als enige overgebleven reservenploeg won met 1-3 op het veld van Westende. Dit hadden de kustjongens zeker niet verwacht. Nog mooier was dat er meer dan vijftien spelers present tekenden voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Dit betekende dat enkele spelers zelfs in de tribune moesten plaatsnemen. Vorig seizoen raakten de blauw-witten bijna nooit aan 11 spelers! Proficiat aan de doorzetters en een warme oproep aan alle supporters om vanaf nu zondagochtend naar de Nieuwkapelle-arena te trekken...Knipogen

Mostrey Sebastiaan scoorde de tweede treffer voor SKN, hij wenst deze op te dragen aan zijn overleden maat  Sander. We wensen allen veel sterkte in het verwerken van deze harde klap!

Volgende wedstrijd SKN: Zondag 6 september thuis om 9u15.

22:37 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-04-09

Allerlaatste wedstrijd in 4e provinciale

SK Nieuwkapelle nam zondag op gepaste wijze afscheid van het provinciale voetbal. Het werd 2-2 tegen de kustploeg uit Lombardsijde. Het was uitgerekend boegbeeld Marc Meirlevede die beide treffers voor zijn rekening nam.

SKnieuwkapelle1

 

Nieuwkapelle eindigde in zijn laatste seizoen op een gedeelde elfde plaats, als gedeelde tweede van de vijf 'Diksmuidse' ploegen.

SKnieuwkapelle3

SKN vond 44 keer de weg naar doel en kreeg zelf 79 tegentreffers te verwerken. SK scoorde liefst 30 van zijn doelpunten thuis!

De ploeg won 6 keer, speelde vier keer gelijk en verloor16 keer.

SKnieuwkapelle2

Jammer genoeg komt nu het moment van afscheid nemen...

 

SKnieuwkapelle4

Lichtpuntje is dat de reserven er wel mee doorgaan en dit in het liefhebbersvoetbal. Wie weet een nieuwe opstap naar... We duimen alvast!

16:20 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-03-09

Afscheid van SK Nieuwkapelle op 05/04 !!!

Droevig Nieuws op de Blog vandaag...sk nieuwkapelle

 Op 05/04 draven de blauw-witten voor de allerlaatste keer het veld op. Tegen de Lombarden wordt een hoofdstuk van ruim 50 jaar afgesloten. Het bestuur van SKN besloot om de boeken neer te leggen. Grootste oorzaak aldus de aangeslagen Wilfried Desmadryl is het uitblijven van nieuwe medewerkers. Met het verdwijnen van het stamnummer 6719, gaat ook een deel van de gemeenschap verloren. Meestrijden voor de prijzen zat er al een tijdje niet meer in .Toch was de ploeg meer dan een stuk folklore. Geen enkele Topper reisde graag af naar ons polderdorpje. Doorheen de jaren had Nieuwkapelle een status opgebouwd als Giant-Killer!

Hoewel het al even rommelde in de wandelgangen sloeg het nieuws bij supporters en spelers in als een Bom. Iedereen reageerde erg aangeslagen.

skn

Op 5 april is er dus de allerlaatste kans om SKN thuis aan het werk te zien. We hopen dat heel wat supporters voor de laatse keer naar Nieuwkapelle afreizen. Dit moment kan niet zomaar voorbij gaan! Heel wat mensen droegen SKN in hun hart en dit is het moment om dit nog één keer te tonen.


De reserven zouden wel nog doorgaan, dit op zondagochtend aangesloten bij de liefhebbersbond.

 sk3

13:01 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-09-08

SK Nieuwkapelle - Jonkershove (1-1)

Na een wedstrijd vol animo floot de scheidsrechter na 90 min af bij een 1-1 eindstand. Nieuwkapelle nam reeds vanaf de eerste min het heft in handen en drukte Jonkershove bij momenten weg. Scoren lukte echter niet. Ook niet vanop 11 meter toen de thuisploeg een strafschop kreeg. Na de rust was het dan wel raak. Bij een verdwaalde counter scoorde Jonkershove echter tegen waardoor het alsnog 1-1 werd. Na de 1-1 stierf de wedstrijd een stille dood. Na 2 speldagen staat SKN op een mooie vierde plaats met evenveel punten...

 

kermiszondag 003

kermiszondag 005

 

kermiszondag 008

kermiszondag 014

Met kleine oogjes genieten van de rust. Hier en daar begint de kermis zijn tol te eisen...

kermiszondag 018

 

kermiszondag 020

 

kermiszondag 021

 

kermiszondag 023

 

kermiszondag 024

 

kermiszondag 025

16:13 Gepost door Dries in SK Nieuwkapelle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |