16-11-11

DJ Michel, in de finale op TOP RADIO

 
Alweer aangenaam nieuws in verband met DJ Michel. Zelfs ver over de gemeentegrenzen scheert hij hoge toppen. Deze keer haalde hij de finale bij Top Radio Aalter. Deze finale gaat nu vrijdag (18/11/2011) door. De winnaar kan een eigen programma op de radiozender krijgen!
 
Via de link hieronder meer info over deze wedstrijd:

07-09-11

Geen Kermis zonder sponsors!

Enkel door het harde werk vab vrijwilligers en de bijdrage van deze sponsors werd Kermis Nieuwkapelle 2011 mogelijk gemaakt!!!

Kermis Nieuwkapelle Sponsors 2011.JPG

!!! Bedankt iedereen !!!

18-08-11

Zaterdag 3 september

Heel het weekend: Chocolademousse v/h huis d' Oude Smisse

 

9u-11u30 Kermisviswedstrijd Premie niet verplicht

inschrijvingen Restaurant 't Gemeentehuis 8u-8u30

Prijsuitreiking d' Oude Smisse

 

Vanaf 13u Tafelvoetbaltoernooi

In d' Oude Smisse. Vooraf inschrijven! (beperkt aantal)

Organisatie d' Oude Smisse Geldprijzen!

 

Vanaf 21u Nieuwkapelle zingt + Fuif TRIANGEL

organisatie: Sound-X-plosion, d' Oude Smisse

16-08-11

Talent van bij ons... DJ Michel

DJ Michel laat alweer van zich horen:

dj michel.png

Bron: Wekelijks Nieuws vrijdag 12 augustus 2011

De DJ van Sound-X-Plosion doet het alweer voortreffelijk! Na winst van de DJcontest van JIM-TV is hij goed op dreef tijdens de wedstrijd van MNM.

vrijdag 21:00 in Summerclub MNM zeedijk Zeebrugge
Vrijdag 19 augustus draait DJ MICHEL zijn halve finale, supporters zijn meer dan welkom zodat het een feestje word! vergeet ook niet te stemmen via de site van www.MNM.be (gewoon 'vind ik leuk' via facebook!)
 
STEMMEN OP DE WEBSITE VAN MNM IS DUS DE BOODSCHAP!
 

26-06-11

Waar is da feestje???

OP het DORPSPLEIN van NIEUWKAPELLE is da feestje!!!

De zomer wordt in Nieuwkapelle feestelijk ingezet op 1 juli. D' oude Smisse, 't Gemeentehuis en, Sound X Plosion slaan de handen in elkaar om er een spetterende avond van te maken. Er is aperitief en barbecue (inschrijven verplicht via 't gemeentehuis) voorzien. Nadat de maagjes verwent werden kun je de calorieën er meteen uitdansen tijdens de GRATIS openluchtfuif met DJ Michel (winnaar my set rules JIM TV)... Allen daarheen!

23-04-11

DJ Michel in 'Het Nieuwsblad' 23/04/'11 (wedstrijd JIM)

DJ Michel blijft de media halen, hij gaat sneller dan een bordje op zonne-energie... vandaag staat volgend artikel te lezen in 'Het Nieuwsblad:
 
DJ Michel Bouuaert.jpgDIKSMUIDE - Michel Bouuaert (19) is de weekwinnaar van het programma My set Rules op JimTV, een televisieprogramma voor aanstormend dj-talent achter de draaitafel.
'Ik ben al van kleinsaf gefascineerd door muziek en de draaitafel', zegt Michel. 'Twee jaar geleden begon ik als professioneel dj Michel. Ik leg me vooral toe op electro, house en dancemuziek', zegt dj Michel, die in het dagelijkse leven keukenmonteur is.

'Ik hoop dat mijn deelname aan het televisieprogramma My set Rules mijn professionele carrière vooruit kan helpen. Mijn droom is om op grote festivals zoals Tommorowland en Laundry Day. Ik zou ook graag discotheken en clubs veroveren met mijn dj-sets. Mijn grote voorbeeld is David Geutta en hoop ooit, net zoals Guetta, muziek te mogen draaien op het partyeiland Ibiza.' (bron: 'Het Nieuwsblad)
 
ook op KW.be stond een bericht over het Nieuwkapels talent:
Michel Bouuaert uit Nieuwkapelle wint dj-wedstrijd My Set Rules - Algemeen - Nieuws - KW.be

Intussen gaat de wedstrijd op JIM gewoon door.
Om Michel naar de eerste plaats te stemmen SMS je DJ 6 naar 6651...

22-04-11

d'Oude Smisse goes Disco 24/04

disco-avond.jpg

Jawel, zondagavond is er een heuse Discoavond in d'Oude Smisse. Iedereen welkom vanaf 20u30 tot 23u30. Sound X Plosion staat in voor de ambiance.

Gratis cocktail voor iedereen die verkleed komt, fles champagne voor de best verklede man en vrouw.

Locatie: D'oude Smisse, be there!

 

11:10 Gepost door Dries in D'Oude Smisse, Sound X Plosion | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-04-11

My set rules... DJ Michel wint voorronde op JIM TV

dj contest.jpgTijdens de uitzending vanavond werd duidelijk dat DJ Michel de contest gewonnen had. Reeds het tweede succes in korte tijd voor de vaste DJ van Sound X Plosion. Foto's van de bijeenkomst in d' Oude Smisse zo snel mogelijk op deze blog. Nu reeds een dikke proficiat aan Michel! We duimen alvast voor de finale (van zodra beschikbaar meer info op deze blog.) Voor mensen die de uitzending moesten missen:  http://jim.be/blog/beluister-de-winnende-set-van-dj-michel

 

 

mysetrulesmichel.jpg

Ook op de Site van JIM:

Dj Michel is heel kritisch voor zichzelf, maar dat is niet echt nodig. 'Hij kan echt goed mixen, hij weet waar hij mee bezig is', aldus dj Ondaxo.

http://jim.be/blog/hij-weet-waar-hij-mee-bezig-is-1

'Mijn grote idool is David Guetta', vertelt dj Michel, 'daarom draai ik, net zoals hij, onder mijn eigen naam. Het is mijn droom om op Ibiza te draaien.'

http://jim.be/blog/dj-michel-kijkt-op-naar-david-guetta

 

20:09 Gepost door Dries in D'Oude Smisse, Sound X Plosion | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |